Nora Ziemens

Sinds 2009 werk ik met veel plezier als osteopaat. Mijn fascinatie voor osteopathie ontstond nadat ik in 1999 een verkeersongeluk had. Hierdoor kwam ik in aanraking met verschillende geneeswijzen waaronder osteopathie. Aan eigen lijve te ervaren hoe groot de zelfgenezende krachten van het lichaam zijn fascineerde me. De werkwijze van de osteopathie sprak me aan omdat zij juist met deze krachten samenwerkt, deze vrijzet en ondersteunt.

In 2003 begon ik met de opleiding tot osteopaat aan het College Sutherland in Amsterdam. Na een 6-jarige opleiding heb ik 10 jaar gewerkt binnen het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam. Intussen heb ik mijn praktijk verhuisd naar Arnhem waar ik sinds juni 2018 werkzaam ben.

 

Ik behandel allerlei verschillende klachten (zie hier). Mijn bijzonder interesse ligt bij het behandelen van posttraumatische klachten, postoperatieve klachten, kinderen en baby’s. Daarnaast heb ik een grote fascinatie voor de hersenen en klachten die gerelateerd zijn aan het (centrale) zenuwstelsel.